Nieuwe Grando-keuken getuigt van ambacht en vakmanschap

Mariëlle, John, Selma en Koen zijn lyrisch als het gaat over hun nieuwe woonkeuken. “Het keramische werkblad, de kokendwaterkraan Quooker, de look en feel en het ruimtelijke gevoel: dat maakt van deze keuken een echte droomkeuken”, vertelt Mariëlle. De nieuwe keuken van het gezin matcht perfect met het karakter van de oude smederij, waarin Mariëlle de Glasfabriek vestigde. “Het interieur is bewaard gebleven, daarom zochten we naar authenticiteit. En dat vonden we bij Grando Keukens”, vult Mariëlle aan.

 

 

  • Wie: Mariëlle, John, Selma (19) en Koen (16)
  • Type woning: Traditionele vrijstaande woning
  • Woonstijl: Landelijk
  • Werkblad: Keramisch
  • Apparatuur: Siemens

Een nieuwe keuken in een verregaande renovatie

In 2017 kocht het gezin een oude smederij met twee aanpalende woningen. Een ruwe diamant, dat zagen ze meteen. Maar zoals dat vaker het geval is bij oude panden, was er nog serieus wat slijpwerk nodig om de edelsteen te laten schitteren. Mariëlle: “De voormalige smederij en de twee woningen konden een stevige opfrisbeurt gebruiken. De schuur waar de smederij zich in bevond, is vrijwel het enige wat uiteindelijk staande is gebleven. De twee huizen gingen onder de sloophamer. Het nieuwe huis werd wel heropgebouwd in dezelfde stijl als die van het oorspronkelijke gebouw.” En voor dat ‘nieuwe huis’ was een nieuwe keuken nodig. Een die matcht met de ambachtelijke stijl van de woning.

Het zit in de familie

“Hoe zijn we bij Grando Keukens terechtgekomen? Via familie, de kortste weg.” Dat het gezin voor Grando koos, had niet enkel te maken met de link die de familie heeft met een familielid dat bij de keukenexpert werkt. “Een keukenbouwer met meer dan 55 jaar ervaring, dat geeft vertrouwen.”

Advies geeft richting

De adviseurs van Grando Keukens zijn een begrip geworden. Ze worden gelauwerd om hun grenzeloze fantasie als het gaat om het bedenken van oplossingen voor uitzonderlijke situaties. Daarnaast sturen ze klanten de juiste richting uit als er bepaalde twijfels opduiken en helpen ze knopen doorhakken.

“Keuzestress? Dat hadden we toch vooral bij het bepalen van de juiste kleur voor onze nieuwe keuken”, vertelt Mariëlle. “Les goûts et les couleurs hé.” Na het overlopen van diverse kleuren en kleurencombinaties, het bekijken van kleurenstalen en het combineren van materialen in de showroom, kwam het gezin van Mariëlle tot een definitieve keuze. “De raad van de Grando-adviseur heeft een belangrijke rol gespeeld in onze beslissing. We zijn heel erg tevreden over het samenspel van het donkere hout en het keramische werkblad met zijn unieke patroon. Een streling voor het oog!”

“Een keuken kopen bij Grando Keukens? We zouden het zo opnieuw doen!”

Niet besparen op degelijke huishoudtoestellen en keukenapparatuur

Hoogstaande materialen, een werkblad van topkwaliteit en dan vervolgens kiezen voor huishoudapparaten die niet van eenzelfde kwaliteit getuigen: dat is niet hoe het gezin van Mariëlle redeneert. “We wilden niet besparen op keukentoestellen, want zonder de juiste apparatuur is je keuken eigenlijk gewoon een lege doos. Genieten, heerlijke taarten bakken en met plezier onze dagelijkse gerechten klaarmaken: daar draait het toch om?” Naast de standaardapparatuur zoals een oven, kookplaat, koelkast en vaatwasser koos Mariëlle voor een geïntegreerde afzuiging in de kookplaat en voor de kokendwaterkraan Quooker. “De Quooker is echt een schot in de roos gebleken”, vult ze aan.

Waarom Grando?

“Waarom ik opnieuw voor Grando Keukens zou kiezen? Of waarom ik andere mensen zou aanraden om met Grando in zee te gaan? Ontzorging van A tot Z, meer dan een halve eeuw ervaring, gepassioneerde verkopers en adviseurs, een keuken die volledig aan onze verwachtingen voldoet en een perfecte inplanning van de keuken in de ruimte. Oh, dan ben ik nog de vlekkeloze installatie vergeten en de allround service. Tevreden? Zeker! Grando aanbevelen aan anderen? Absoluut!”

Zelf op zoek naar jouw droomkeuken? Doe als Mariëlle! Maak een afspraak voor een bezoek aan een showroom bij jou in de buurt. Ontdek de nieuwste keukentrends en vraag onze adviseurs gerust de oren van het hoofd! Zij helpen je met veel plezier bij jouw zoektocht naar de keuken van je dromen!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak in de dichtsbijzijnde vestiging en wij helpen je graag met een persoonlijk en vooral verrassend advies.

De koffie staat altijd klaar, tot snel.

Persoonlijk en verrassend advies

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.